2015. augusztus 22., szombat

FASÍRT

Csupa nagybetűvel!
Mert  mióta paleózunk, nem ettünk fasírtot, csak húsgolyót (ebbe nem kell semmi a darált húson kívül csak fűszerek és dinsztelt hagyma).

Kipróbáltuk a Paleolit Éléskamra panírmorzsáját bele és kívülre is. Igazi fasírt lett belőle:)

700 g darált sertéshús (beízesítve húsgolyónak)
1 nagy házi tojás

Golyókat formáltunk, meghempergettük a panírmorzsában, kisütöttük zsírban (a nagyobb korongokat kizsírozott tepsiben a sütőben sütöttük ki, egyszer megfordítottam).

Sült répával és paleós kovi-ubi-val ettük.


A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod:
Az értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel.
Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése