Mert
mióta paleózunk, nem ettünk fasírtot, csak húsgolyót (ebbe nem kell
semmi a darált húson kívül csak fűszerek és dinsztelt hagyma).
Kipróbáltuk a Paleolit Éléskamra panírmorzsáját bele és
kívülre is. Igazi fasírt lett belőle:)
700 g darált sertéshús (beízesítve húsgolyónak)
1 nagy házi tojás
50 g Ropogós panírmorzsa
Golyókat formáltunk, meghempergettük a panírmorzsában,
kisütöttük zsírban (a nagyobb korongokat kizsírozott tepsiben a sütőben
sütöttük ki, egyszer megfordítottam).
Sült répával és paleós kovi-ubi-val ettük.
A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod:
Az
értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel.
Ha
szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó
oldalán ajánlhatod azt:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése