2014. március 6., csütörtök

Torkos csütörtök menüje

Reggelire "túrófánk"-ot sütöttem a múltkori recept szerint (fél 6-kor kivetett az ágy, beraktam a sütőbe, és akkor volt 6 óra, ébreszthettem a család dolgozó tagjait).

Ebédre csirkemell-darabokat rántottam ki, valami mennyei volt:
Megcseréltem a panír sorrendjét, most először szezámlisztbe, majd tojásba, és végül kókuszlisztbe forgattam. Fincsi lett.

És megint jelentkezett a kézzsibbadás/bizsergés, ami csirkehús után szokott. Tud rá valami magyarázattal szolgálni?
Nem eszünk túl gyakran csirkét, havi 1-2-szer, de akkor evés után 15-20 perccel hangyák futkároznak az alkarjaimon, és a szintén paleós édesanyám is ezt tapasztalja.
A csirkehúst is tiltólistára kéne raknom???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése