2019. augusztus 31., szombat

Tánti-süti

A nevét onnan kapta, hogy Tánti kedvence. Gesztenyés, könnyű, gyorsan összedobható és finom! 5 tojás (fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük) Sárgákhoz keverjük a többit: 100 g édesítő (lehet csak eritrit, vagy felesben eritrit-kókuszcukor vagy felesben eritrit-méz) 50 g kókuszolaj 250 g natur gesztenyemassza 50 g darált mandula 1 tk sütőpor Végül a habot is beleforgatom. Opcionálisan lehet bele tenni 100 g étcsoki forgácsot vagy 1 tk fehéjat, esetleg mézeskalács fűszerkeveréket. Én szilikonos szivecske formába öntöm, de lehet sütőpapírral bélelt kisebb tepsibe is. 175 fokon 35 perc alatt lesz kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése