2016. október 5., szerda

Anyasüti - goffry

A goffry nálunk az összes gyerek nagy kedvence. A palacsintánál is jobban szeretik/többször kérik. Van egy dupla sütőnk (két virágot süt egyszerre, egy virágot 5 szivecskére lehet szétszedni, így tudom olyan gyorsan sütni, ahogy eszik), hétvégente reggelire gyakran sütök goffry-t. Van már a blogon két recept is, és most jön a harmadik:)

Ma nem a gyerekek kedvében akartam járni, hanem magamat kényeztettem egy ritka rossz nap után, uzsonnára hipp-hopp elkészült, és persze az oviból/suliból hazaérő gyerekeknek is jutott belőle.

 
 És akkor jöjjön a recept:
3 tojás
csipet só
csipet vanília por (elhagyható)
késhegynyi szódabikarbóna + citromlé rá (pezsegjen)
25 g olvasztott kókuszzsír
30 g méz (elhagyható, de akkor nem lesz se édes, se szép aranybarna színű)
100 g darált mandula
1 dl víz

Mindent összekevertem ebben a sorrendben, 6 virág lett belőle.
Nagyon jó állagú, finom nasi, ami akár egy tartalmas raguleves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Az Anyasüti lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod:
Az értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel.
Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése