8 nagy almát megpucoltam, aprítón lereszeltem
20 g 4:1-hez édesítő (80 g eritritnek felel meg)
1 ek fahéj
kevés citromlével meglocsolni
15 percet főztem, időnként megkevertem.
Tésztához:
200 g darált dió
100 g kókuszliszt
csipet só
1 tk 4:1 édesítő
100 g puha kókuszzsír
5 tojás
1/2 kk szódabikarbóna, citromlével meglocsolva
Összegyúrom kézzel. Felét sütőpapíros tepsibe simítom, rá az almatöltelék, a tészta másik felét 2 folpack között kinyújtom, rávarázsolom a süti tetejére, villával megböködöm,
180 fokos sütőben 30 percet sütöm.
Valami mennyei, mindenkinek ajánlom kipróbálásra!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése