2015. augusztus 13., csütörtök

Töpörtyűs pogácsa lisztkeverékből

Időnként sikerül tejmentes töpörtyűt vennem. A legutóbbi beszerzésnél elég sok volt a zacskóban a morzsalék, innen jött a töpörtyűs pogácsa ötlete. Van már a blogomon egy mandulás változat, ebben most a Paleolit Éléskamra lisztkeverékét használtam. Így is ropogós pogácsa lett a végeredmény, ajánlom szeretettel!

2 ek szezámmag
150 g töpörtyű (aprítóval krémmé kevertem)
2 tojás

Kézzel összekeverem, kis golyókat formázok, szilikonos sütőformába nyomkodom,
180 fokon 20 perc alatt készre sütöm.

45 db kis pogi lett belőle. 


A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod:
Az értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel.
Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése