2012. október 14., vasárnap

Rántott hús

Nagyon szerettem/szeretem a rántott húst. Mióta paleós vagyok, változtattam pár dolgon (olaj helyett sertészsírban vagy kókuszzsírban, vagy sütőben sütöm ki), a panírozáshoz is paleós liszteket és magokat használok. A tökéletes panírra még nem találtam rá, mindig máshogy próbálom.

Ma kókuszlisztbe, tojásba, majd darált mandulába paníroztam és sertészsírban sütöttem ki.
A maradék lisztet és tojást összekevertem egy kevés sütőporral, és "egérkét" sütöttem belőle.

Guszta ugye? Csak egy kissé elsóztam:) A kókuszliszt is édeskés, a mandula is, és nem szerettem volna úgy járni, hogy édes lesz a panír (jártam már így). Raktam sót midhárom fázisba, így nem lett édes, sőt:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése