2012. október 25., csütörtök

Ilyen voltam, ilyen lettem

Ilyen voltam 2012 márciusában (84 kilósan):


És ilyen vagyok most, 2012 októberében (pocaklakóval együtt is csak 67 kilósan):


Megdöbbentő az átváltozásom, ugye?

A férjem a minap megjegyezte, hogy egészen hozzá fiatalodtam (2 évvel, 3 hónappal és 4 nappal fiatalabb nálam). Ez ám a bók, főleg Tőle, aki mindig is szerette, hogy van mit fogni rajtam, és nemrég még aggódott, hogy túl sovány leszek:)

7 megjegyzés:

  1. Szuper, gratulálok! Kb. én is így változtam és pont ennyi idő alatt, köszönhetően a paleolit táplálkozásnak. Ez végre nem fogyókúra, hanem egy követhető, kellemes életmód!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak sokan rosszallják:( Nem ismerik, és a hivatalos egészségügyi ajánlásokkal ellenkezik. Tudnád hányan támadtak/támadnak emiatt! Főleg, hogy a 1,5 éves gyerekemet is így etetem, és a pocakomban is van baba, akinek ezzel a táplálkozással "ártok"! De mindenkinek be fogom bizonyítani, hogy téved, és a paleolit életmód egészséges kisbabának, gyereknek, sőt állapotos nőnek is!

      Törlés
    2. És még többről kezdtem január közepén, csak ez a két kép összehasonlítható.

      Törlés
    3. Nagyon gratulálok! Én is sok ellenkezéssel találkozom, de meg vagyok győződve, hogy ez a helyes. A magas vércukrom miatt (ami a férjem januári halála utáni lelki bajok miatt emelkedett az egekbe)kezdtem el. Az orvos azonnal gyógyszert írt, de hiába szedtem, nem ért semmit. Márciusban az öcsém javasolta a peleolit diétát. Őszintén bevallom, hülyeségnek tartottam, ellenkeztem, de! A neten elkezdtem olvasni Szendi írásait és még aznap este meggyőzött. Azóta ehhez tartom magam. Sajnos a férjemet nem hozza vissza, de a cukrom normalizálódott és mellékesen fogytam 14 kilót, valamint egyéb bajaim is elmúltak.
      Szívből gratulálok az újabb gyermekvállaláshoz. Ritka ez manapság. Nekem négy gyerekem van és öt unokám. Ők a legfontosabbak az életemben.
      Üdv.: Joli

      Törlés
  2. Gratulálok.... igazán követendő a példád!
    Jó egészséget kívánok, Neked és egész családpdnak.
    (magamnak meg kitartást :))), hogy ugyan ilyen kép összehasonlítással tudjak "dicsekedni")
    Én kb 2 hete kezdtem a paleot, (kissebb botlásokkal:), de az irány a cél érdekében
    tartandó és az út kitaposott, csak nem szabad letérnem róla!!!!
    Köszönöm a sok "OKOS" receptet, azt hiszem gyakori látogatója leszek a blogodnak.
    Üdvözlettel: Zsuzsa, (akiből kicsit sok van :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a dicséretet!
      Én is gratulálok az életmódváltáshoz! Kitartást, és az eredmények nem maradnak el! Majd írd meg, hogy ízlett a rakott cukkini, és próbáld ki bátran a többi receptemet is a blogomról!
      u.i.: azt megkérdezhetem, hogyan találtál rá a blogra?

      Üdv: Judit

      Törlés
  3. Szép teljesítmény! Így tovább!
    Én is mazsolázok a receptjeid közül. Am sokan "problémáznak" hogy drágább. Persze, hogy drágább de nem mind1 hogy olyat eszel amit a disznóknak, kutyának nem adnék és majd 50-60 évesen jársz kemoterápiára meg ilyen olyan speciális rák elleni inyekciókra vagy már most kezedbe veszed az életed és teszel ellene valamit.

    VálaszTörlés