Cukkini-brokkoli krémleves
Szokásos
módon készítve.
Cukkini-főzelék (krumpli főzelék feeling)
2 ek
zsíron egy kis fej apróra vágott hagymát megdinszteltem.
1 kg hámozott cukkinit kockákra vágtam, felét a
dinsztelt hagymára dobtam, sóztam, fokhagyma porral megszórtam, 1 dl vízet öntöttem rá és fedő
alatt puhára pároltam.
Botmixerrel
összeturmixoltam, hozzáadtam a maradék cukkini kockákat és 3-4 babérlevelet,
fedő alatt még 7-8 percig főztem, végül borsoztam és tálaltam.
Rita a
látványra és az ízére is azt mondta, hogy krumpli főzelék, és csodálkozott,
hisz jól tudja, hogy a krumpli nem paleós:)
Brassóiból
maradt hús volt rá a feltét. Nagyon finom volt!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése