Csokikrém:
a kis doboz Cocomas kókusztejszín (2 dl)
2 ek kakaópor
2 csavarintás méz
Robotgéppel összedolgozom, és kész is (puding állagú krémet kapunk)
Piskótalap:
3 tojás fehérjét kemény habbá verem
3 tojás sárgáját 2 ek eritrittel habosra keverem (habverővel)
bele 2 ek gesztenyelisztet,
majd a habot óvatosan beleforgatom.
Szilikonos sütőpapírra terítem, 170 fokon 15 perc alatt megsütöm.
Csokikrémmel megkent piskótalap:
És feltekerve, kívülről is bekenve:Felszeletelve:
Jó étvágyat!
Szia,
VálaszTörléscsak 2 evőkanál gesztenyeliszt kell hozzá?
Üdv.Eta
Igen, nem elírás, elég bele 2 púpos ek gesztenyeliszt:)
VálaszTörlés