Mivel farsang van, fánkot KELL sütni:) Még akkor is, ha paleózik az ember lánya.
Olvastam a fb-on, hogy a Paleolit Éléskamrának van fánk lisztkeveréke (új). Kerestem a paleós boltba, de még nem volt nekik. Viszont Szafi-s fánk lisztkeverékük volt. Vettem egyet, bár a szafis termékekkel már többször befürödtem (valahogy nem ízlenek).
Tegnap megint betévedtem a Pabelo-ba, és volt Paleolit Éléskamra Farsangi fánk lisztkeverékünk. Vettem egy zacskót, és tegnap este megversenyeztettem őket.
Lássuk a végeredményt (nem lepődtem meg):
A PÉ sokkal jobban kezelhető tészta, szépen megnőtt a fánk a zsiradékban, kisülve is jobb az állaga, több is lett belőle és jobb íze is van:)
És végül mindez képekben:
A zacskókon leírtak alapján készítettem, forró kókuszzsírban sütöttem ki.
A lakás úszott a füstben, de jót vacsiztunk, mindenkinek ízlett, mamának alig tudtam megmenteni pár darabot, hogy megkóstolhassa:)
Felhőtlenül boldog farsangot kívánok minden kedves olvasómnak!!!
Milyen kókuszzsír az, amitől úszik a lakás a füstben?? Valami nagyon nem stimmel. :( És nem csak az olajjal.
VálaszTörlés